MASTERCLASS

Love your work

MASTERCLASS

Love your work

TeAR TROUGH

filler under øjne

Som behandler er det vigtigt at føle sig sikker i sine behandlinger. Rander under øjne er en behandling som mange frygter at lave, fordi det kan være svært at opnå et tilfredsstillende resultat. Filleren skal placeres i det rigtige niveua og oftest placere behandlere filleren for overfladisk. Det resultere i “pølse dannelse”, kunden kan blive blå under øjet og filleren ligger sig ujævnt.

Jeg har undervist i behandling af tear trough både internt på de klinikker jeg tidligere har samarbejdet med samt undervist hold af 16 kusister for fillerdepotet i sverige.

Masterclassen består af 1.5 times teori, hvor du i dybden vil lære anatomien af øjenregionen. Du vil blive præsenteret for 5 forskellige typer af rander under øjne, hvordan du skelner dem fra hinanden og hvordan du behandler de individuelle fordybninger bedst muligt. Du vil lære om de hyppigste komplikationer og hvordan du nemt undgår dem.

På kursus vil du behandle 2-3 modeller.
I vil max være 2 pr. hold.

RUSSIAN LIPS

Russian lips er den mest efterspurgt filler behandling i klinikkerne i Danmark. Mange kunder efterspørge det “flade look” fra siden og er bange for at få trutmund også kaldet “andemund”. Det er derfor ekstremt vigtigt at mestre denne teknik til fulde samt kendes den begræsninger. Med russian lips metoder placeres filleren i vertikale linjer, hvilket tillader stor kontrol om placeringen af filleren og derved også resultatet. 

Masterclassen består af 1.5 times teori, hvor du i dybden vil lære anatomien af læberne. Du vil blive præsenteret for  forskellige typer af læber, indikationer samt kontraindiktioner. Du vil lære om de hyppigste komplikationer og hvordan du nemt undgår dem.

På kursus vil du behandle 2-3 modeller.
I vil max være 2 pr. hold.

IKKE KIRURGISK NÆSEKORREKTION

Ikke kirurgisk næsekorrektion er en efterspurgt behandling, da effekten af behandlingen er stor. Mange kunder efterspørge det såkaldte “tinkerbell tipløft”, hvor tippen af næsen løftes op og i nogle tilfælde skaber et svej på næsen. Som behandler ved du allerede at næsen er et højrisiko område, da blodkar på siden af næsen danner forbindelse til kar som løber ind i øjet. Under dette kursus vil du lære at anlægge filler med stump cannula for at minimere risikoen for en venøs okklusion. Desuden vil du lære at løfte tippen og lave tinkerbell løftet.

Masterclassen består af 1.5 times teori, hvor du i dybden vil lære anatomien af næseregionen. Du vil blive præsenteret for  forskellige typer af næser, hvor du lære hvilke der kan behandles og hvilke du bør afvise. Du vil lære om de hyppigste komplikationer og hvordan du nemt undgår dem.

På kursus vil du behandle 2-3 modeller.
I vil max være 2 pr. hold.

PRIS

Pris 1 masterclass………………………10.000 DKK
Pris 2 masterclass………………………17.000 DKK
Pris 3 masterclass…………………….26.000 DKK

Klinik Maditten - Aalborg

Info@maditten.dk

Telefon

22 44 38 08

Adresse

Gyvelvej 48, 9400 Nørresundby

Jeg svare inden for 24 timer. Tjek dit spamfilter hvis du ikke har modtaget svar.