FØR  OG EFTER

billleder

A beauty that defies age

FØR/EFTER

billeder

A beauty that defies age

LÆBER 

før og efter

Læber kommer i mange størrelser og former. Resultatet afhænger derfpr af dit eget udgangs-punkt. Typisk bygges læberne op over flere gange med mellem 0.5-1 ml filler. Teknikken som oftest anvendes kaldes Russian Teknik. Dette er for at opnå et fladt udtryk i sideprofil og for at kunne løfte læben bedst muligt. 

ØJENRANDER

før og efter

Denne behandling er til personer der døjer med hulhed under øjne, hvilket resulterer i et kronisk træt udseende. Det skyldes især to forhold: 1. Fedtvævet omkring øjnene bliver mindre. 2. Fedtvævet synker med alderen. Begge dele betyder, at knoglekanten træder tydeligere frem. Dette problem ses i alle aldersgrupper. Filleren placeres i fordybningen for at løfte vævet op i niveau med det omkringliggende væv under øjnene.

Ikke alle egner sig til denne type behandling og det er derfor vigtigt med en grundig forundersøgelse. 

HAGE

før og efter

For at opnå en flot sideprofil er det vigtigt at pro-portionerne mellem hage, læber og næse er korrekt. Mange har ikke fokus på sideprofilen, da vi i det daglige ikke ser os selv i fra vinkel. Hagen spiller derfor en stor i proportioneringen af ansigtet. Filler i hagen bruges samtidig til at skabe V-shape og give skarphed. Dvs at hagen og den forreste del af kæben gøres skarpere i frontprofil samtidig.

NÆSE

før og efter

Ikke kirurgisk korrektion af næsen kan få næsen til at synes mindre, udglatte bump på næseryggen, løfte næsetippen og genskabe harmonien i ansigtet, så du får en mere skarp profil. En ikke-kirurgisk næse-korrektion, kan i mange fleste tilfælde gøre det samme som traditionel næsekorrektion med kirurgi. 

FLYDENDE ANSIGTSLØFT

før og efter

Formålet med et flydende ansigtsløft er at genopbygge og løfte vævet tilbage til hvor det var da du var yngre.

Aldringsprocessen starter allerede fra man 25 år. Huden blivere tyndere og mindre elastisk. Fedtdepoterne under huden mindskes, men synker også længere ned i ansigtet, så der sker en ophobning af fedt. Det resultere  typisk i indsunke tindinger, flade kinder., tunghed af underansigtet med dybe nasolabialfuger (fuger fra næse til mund), løs hud på kæbelinjen (hamsterposer) samt indhak ved siden af hagen.

UNDERANSIGT

før og efter

Som vi ældes mindskes knoglestrukturer, fedtdepoterne flytter sig nedad og hudens elasticitet reduceres. Dette kan resultere i smilerynker, dybe nasolabial folder, kreppet hud omkring munden, tydelige marionet linjer, hamsterposer eller noget helt andet, der generer dig. Typisk er man nødt til at behandle årsagen (manglende fylde i midtansigt), for at løfte huden og vævet på plads, før man bør behandle et tungt underansigtet. Derfor kan behandling af dette område være komplekst og tage op til flere gange. 

KÆBELINJE

før og efter

Mange ønsker en skarpere profil, specielt fra siden. En måde at opnå dette på er ved at konturer hagen, forreste kæbelinje samt kæbevinklen. Proceduren er forholdsvis smertefri og resultatet ses med det samme.

FØR OG EFTER

billeder

Følg klinikken på instagram eller facebook for de nyeste billeder.

FØR OG EFTER

billeder

Følg klinikken på instagram eller facebook for de nyeste billeder eller tag et kig i galleriet her på hjemmesiden.

HVORDAN VIRKER FILLER

Ikke permanent filler er sterile geler, der består af vand, stabiliseret hyaluronsyre og lokalbedøvelse. Hyaluronsyre er hudens egen byggesten. Ved at tilføre HA til huden, kan huden gøres mere smidig og tabt volumen kan erstattes. Injektion af filler kan derfor korrigere linjer, rynker og folder i ansigtet, forstørre læberne og danne ansigtskonturer. Fillers bruges også til at genoprette hudens elasticitet og reducere uregelmæssigheder i hudens overflade.

Filler bruges til korrektioner af både små skavanker, men også til at genskabe den ungdommelige konjunktur, glød og vitalitet. Med alderen mindskes naturlige fedtdepoter, collagen, elastinen og hyalaronsyre i huden. Hos Klinik Maditten lægges der vægt på kvalitet og tryghed. Der anvendes kun de bedste og mest veldokumenterede produkter på markedet. Alle produkter er CE mærket.

MØD DIN

behandler

Mit navn er Joeanna Maditten og jeg er ejer af Klinik Maditten. Jeg er uddannet læge fra Aalborg Universitet og har siden arbejdet på bl.a. kræftafdelingen, infektionsmedicinsk, almen praksis & på øre -, næse – & hals kirurgiskafdeling,  sideløbende med mit kosmetiske arbejde, som altid har været min store passion.

Jeg har taget min kosmetiske uddannelse hos Inito v. Kim Novaa i sommeren 2021. Jeg har haft et samarbejde med flere klinikker & har nu åbnet min egen klinik.

Jeg har bl.a. specialiseret mig i tear trough filler, næse filler & i fullface rejuvenation. Noget jeg også har undervist i, både i Danmark og Sverige. Jeg holder mig altid opdateret inden for branchens udvikling.

Som behandler er jeg ekstremt perfektionistisk og kun det bedst er godt nok for mine kunder. Jeg sætter en stor ære i at lytte og forstå den enkeltes behov og efterkomme dette bedst muligt. Jeg laver ikke behandlinger, som jeg ikke 100% kan stå inde for. Dette er din garanti for ikke at bruge en masse unødige penge, på resultater som skuffer.

Hvordan ser processen ud

Processen

Forundersøgelse
Før behandlingen
Selve behandlingen
Efter behandlingen
Kontrol

Første besøg i klinikken er en lovpligtig forundersøgelse., hvor vi laver en forventningsafstemning, taler om behandlingsmulighederne og produkterne. 

Eventuel medicin samt sygdomme vil blive gennemgået med høj faglighed,  for at vurdere om den ønskede behandling er egnet til dig. Ligeledes vil jeg  kunne fortælle dig, hvilke resultater og priser du kan forvente af den aftalte behandling. 

Du er velkommen til at medbringe et familiemedlem eller en anden bisidder til forundersøgelsen. Det skal bemærkes, at fra konsultations tidspunktet skal du have mindst 2 døgns betænkningstid før behandlingsopstart. Til konsultationen og efter behandlingen vil der blive taget billeder, som ved samtykke eventuelt kan bruges til reklame mm. 

I ugerne op til behandlingen fraråder jeg, at du indtager collagen pulver, da dette øger risikoen for blå mærker.

På behandlingsdagen bør du undgå makeup, kaffe, energidrik, blodfortyndende og smertestillende (ipren og  ibuprofen).

De fleste føler, at injektionerne er relative smertefrie. Der mærkes et lille stik og det strammer lidt, når gelen bliver lagt. Hvis du ønsker det, kan der før behandlingen smøres en lokal bedøvelsescreme på  det område, som skal behandles, ellers kan der lægges lokalbedøvelse.

Området der skal behandles desinficeres, og filleren bliver injiceret i meget små mængder med en meget fin nål. Injektion med ikke- permanent filler  er relativt enkelt og hurtigt  for den professionelle behandler. Det tager sjældent mere end  30 minutter, men kan variere afhængigt af korrektionstype/behandlingsområdet. Resultatet kan ses med det samme. 

Lige efter behandlingen kan du få let rødme, hævelse, ømhed eller kløe på det behandlede sted. Dette er en normal reaktion. Ubehaget er midlertidigt og forsvinder normalt efter et par dage (højst). Efter en læbe behandling kan læberne hæve og se ujævne ud. Dette kan vare ved i nogle dage (op til en uge). Sport eller andre hårdere udskejende og  fysisk aktivitet frarådes på behandlingsdagen (efter behandling). De første to døgn efter behandlingen skal du ikke massere eller gnide på det behandlede område (med mindre at anden instruks gives af mig). Du bør ikke udsætte det behandlede område for ekstrem varme (eks.solarium eller solbad) eller ekstrem kulde i de første dage efter behandlingen. Når filleren er integreret i vævet, tilpasser det sig ganske hurtigt konsistensen i det naturlige væv. 

Op til nogle uger efter behandling er du velkommen til at møde i klinikken til en opfølgende kontrol. Her kan du få svar på eventuelle spørgsmål og vi kan gennemgå resultatet. Når gelen har lagt sig til, kan der i nogle tilfælde være behov for at efterfylde/efterbehandle enkelte steder for, at opnå den mest optimale korrektion – en såkaldt touch-up behandling. 

Tid til dig

Online booking