KLINIKANSVAR IG
LÆGE

mangler du til din klinik?

FILLER

russian lips

Feel better, perform better, do better.

ALLE KLINIKKER SKAL BRUGE EN LÆGE

Driver du en kosmetisk klinik eller eller drømmer om dette, kan jeg være behjælpelig som klinikansvarlig læge for filler og fra maj 2024 også for Botox.

I 2007 blev der fastsat en lovgivning omkring kosmetiske behandlinger. Loven skal være med til at sikre patientsikkerheden, og at behandlinger med Botox og fillers bliver udført korrekt. De betyder at du i din klinik skal have tilknyttet en klinikansvarlig læge.

Jeg er din garanti og sikkerhed, hvis der skulle opstå komplikationer. Jeg rådgiver og fører tilsyn med de lovpligtige behandlinger i samråd med dig, så du kan fokusere på at give dine kunder den rette behandling – uden bekymringer.

Jeg kan også hjælpe med registrering, samt kurser indenfor  og registrerings kursus til kosmetisk sygeplejerske.

Kontakt mig via nedenstående  

Klinik Maditten - Aalborg

Info@maditten.dk

Telefon

22 44 38 08

Adresse

Gyvelvej 48, 9400 Nørresundby

Jeg svare inden for 24 timer. Tjek dit spamfilter hvis du ikke har modtaget svar.

Jeg er din sikkerhed

I skønhedsbranchen er der mange tilsyn og komplikationer at tage hensyn til. Derfor er det vigtigt at du ansætter en læge som du/i kan føle sig tryk ved, hvis behovet for hjælp eller sparing skulle 0pstå. 

Komplikationer i forbindelse med kosmetiske behandlinger er sjældne, men når de opstår kan de være alvorlige og i mange tilfælde vil man have behov for sparing og vejledning. 

Jeg vil altid stå til rådighed ved større og mindre bekymringer, så du kan udføre dine behandlinger med ro i sindet.