SKINBOOSTER

Ejal40

For the Look of the future

SKINBOOSTER

Ejal40

For the Look of the future

fugter og stimulere

huden indefra

EJAL40 er en bio-revitaliserende gel, der indeholder den seneste generation af mellemmolekylær hyaluronsyre, der er ideel til at genopbygge den ekstracellulære matrixs grundlæggende struktur.

Med alderen svækkes aktiviteten af ​​fibroblaster, som er de celler der er ansvarlige for kollagenproduktionen i huden. Huden mister langsomt sin naturlige tæthed og elasticitet. Denne proces, sammen med et fald i mængden af ​​hyaluronsyre, fører til dannelsen af ​​rynker, furer og andre ældningstegn.

Behandlinger med EJAL40 stimulerer produktionen af nyt kollagen og genopretter niveauet af naturlig hyaluronsyre i huden ved at modvirke nedbrydningsprocessen. Ydermere er produktet designet til at omstrukturere og forstærke den ekstracellulære matrix revitaliserende hud, der er dehydreret og beskadiget af aldring og soleksponering.

EJAL40 indeholder 40 mg hyaluronsyre i størrelsen 1200-1800 kDaltons. Den leveres i en 2 ml sprøjte, der typisk injiceres efter en 4-5 punkt teknik.

Hvad kan du forvente

Forbedring af hudens spænding og elasticitet

Foryngelse af ansigtets konturer

Udjævning af fine rynker

Revitalisering af svækket og slap hud

Områder som behandles

Underansigt

HALS

BRYST

HÆNDER

Hvad kan du forvente

Forbedring af hudens spænding og elasticitet

Foryngelse af ansigtets konturer

Udjævning af fine rynker

Revitalisering af svækket og slap hud

Områder som behandles

Underansigt

HALS

BRYST

HÆNDER

POPULÆRE

BEHANDLINGER

POPULÆRE BEHANDLINGER

ALT INFO OM

behandling

UDFØRES AF LÆGE JOEANNA GROTH

Behandlingstid: 20 min

Opheling: INGEN

resultat: Efter 2-3 behandlinger

holdbarhed: 9 mdr

Pris: fra 1500 dkk

HVAD SIGER KUNDERNE

Jeg er de sidste mange år blevet behandlet af Klinik Maditten. Har gennem årene fået lavet læber, botox og næse. Lige fra den første behandling følte jeg mig i de bedste hænder. Joeanna er super dygtig til at lytte til hviket ønsker man har som kunde og samtidig komme med de bedste råd og kyndig vejledning. Så ønsker du og få skabt de smukkeste resultater indenfor filler og botox, så skal du prøve Klinik Maditten

– NINNA BREITHER

HVAD SIGER KUNDERNE

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

For det mest optimale resultat

Filler

25-35 ÅR

1- 2 BEHANDLINGER MED 4 UGERS MELLEMRUM

35-50 ÅR

2-3 BEHANDLINGER MED 4 UGERS MELLEMRUM

50 ÅR

3-4 BEHANDLINGER MED 4 UGERS MELLEMRUM

VEDLIGEHOLDELSE

EFTERFØLGENDE HVER 9 MÅNED

POPULÆRE BOTOX

BEHANDLINGER

POPULÆRE BOTOX BEHANDLINGER

MØD DIN

behandler

Mit navn er Joeanna Maditten og jeg er ejer af Klinik Maditten. Jeg er uddannet læge fra Aalborg Universitet og har siden arbejdet på bl.a. kræftafdelingen, infektionsmedicinsk, almen praksis & på øre -, næse – & hals kirurgiskafdeling,  sideløbende med mit kosmetiske arbejde, som altid har været min store passion.

Jeg har taget min kosmetiske uddannelse hos Inito v. Kim Novaa i sommeren 2021. Jeg har haft et samarbejde med flere klinikker & har nu åbnet min egen klinik.

Jeg har bl.a. specialiseret mig i tear trough filler, næse filler & i fullface rejuvenation. Noget jeg også har undervist i, både i Danmark og Sverige. Jeg holder mig altid opdateret inden for branchens udvikling.

Som behandler er jeg ekstremt perfektionistisk og kun det bedst er godt nok for mine kunder kunder. Jeg sætter en stor ære i at lytte og forstå den enkeltes behov og efterkomme dette bedst muligt. Jeg laver ikke behandlinger, som jeg ikke 100% kan stå inde for. Dette er din garanti for ikke at bruge en masse unødige penge, på resultater som skuffer.

Hvordan ser processen ud

Processen

Forundersøgelse
Før behandlingen
Selve behandlingen
Efter behandlingen
Kontrol

Første besøg i klinikken er en lovpligtig forundersøgelse, hvor vi laver en forventningsafstemning og taler om behandlingsmulighederne.  

Eventuel medicin samt sygdomme vil blive gennemgået med høj faglighed,  for at vurdere om den ønskede behandling er egnet til dig. Ligeledes vil jeg kunne fortælle dig, hvilke resultater og priser du kan forvente af den aftalte behandling. 

Du er velkommen til at medbringe et familiemedlem eller en anden bisidder til forundersøgelsen. Det skal bemærkes, at fra konsultations tidspunktet skal du have mindst 2 døgns betænkningstid før behandlingsopstart. Til konsultationen og efter behandlingen vil der blive taget billeder, som ved samtykke eventuelt kan bruges til reklame mm. 

I ugerne op til behandlingen fraråder jeg, at du indtager collagen pulver, da dette øger risikoen for blå mærker.

På behandlingsdagen bør du undgå makeup, kaffe, energidrik, blodfortyndende og smertestillende (ipren og  ibuprofen).

De fleste føler, at injektionerne er relative smertefrie. Der mærkes et lille stik og det strammer lidt, når gelen bliver lagt. Hvis du ønsker det, kan der før behandlingen smøres en lokal bedøvelsescreme på  det område, som skal behandles, ellers kan der lægges lokalbedøvelse.

Området der skal behandles desinficeres, og filleren bliver injiceret i meget små mængder med en meget fin nål. Injektion med ikke- permanent filler  er relativt enkelt og hurtigt  for den professionelle behandler. Det tager sjældent mere end  30 minutter, men kan variere afhængigt af korrektionstype/behandlingsområdet. Resultatet kan ses med det samme. 

Lige efter behandlingen kan du få let rødme, hævelse, ømhed eller kløe på det behandlede sted. Dette er en normal reaktion. Ubehaget er midlertidigt og forsvinder normalt efter et par dage (højst). Efter en læbe behandling kan læberne hæve og se ujævne ud. Dette kan vare ved i nogle dage (op til en uge). Sport eller andre hårdere udskejende og  fysisk aktivitet frarådes på behandlingsdagen (efter behandling). De første to døgn efter behandlingen skal du ikke massere eller gnide på det behandlede område (med mindre at anden instruks gives af mig). Du bør ikke udsætte det behandlede område for ekstrem varme (eks.solarium eller solbad) eller ekstrem kulde i de første dage efter behandlingen. Når filleren er integreret i vævet, tilpasser det sig ganske hurtigt konsistensen i det naturlige væv. 

Op til nogle uger efter behandling er du velkommen til at møde i klinikken til en opfølgende kontrol. Her kan du få svar på eventuelle spørgsmål og vi kan gennemgå resultatet. Når gelen har lagt sig til, kan der i nogle tilfælde være behov for at efterfylde/efterbehandle enkelte steder for, at opnå den mest optimale korrektion – en såkaldt touch-up behandling. 

Tid til dig

Online booking